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Wine

The estate of Calamoni which soil consist in quaternary bio-calcarenite, is the perfect example...

Etna is a natural oenological laboratory dedicated to excellence that always needs care and attention to extract the best...

With its 420 hectares, divided among the estates of Baglio Sorìa, Borgo Guarini, Dàgala Borromeo and Pianoro Cuddìa, according...

2018 is about to end and for those who are ready to have fun Firriato advises Sicilian bubbles at...

On the Etna Volcano, Firriato produces wines representing the authentic...
Harvest

The hot heart of the volcano, the north-west sun and the wind of the...

Trapani is the heart of Firriato. This is the place...

Vineyard activities are always ongoing but when summer is around...
The heroes

The estate of Calamoni which soil consist in quaternary bio-calcarenite, is the perfect example...

Etna is a natural oenological laboratory dedicated to excellence that always needs care and attention to extract the best...

With its 420 hectares, divided among the estates of Baglio Sorìa, Borgo Guarini, Dàgala Borromeo and Pianoro Cuddìa, according...
Videos
Inizio della Vendemmia - Firriato pills
04.08.2017
Ci siamo, l'uva è pronta per essere raccolta e Firriato parte con i suoi 100 giorni di vendemmia, ve li faremo vivere con noi, stay tuned!
Here we go! Grapes is ready to be harvested and Firriato starts its 100 days grape harvest we make you live with us, stay tuned!
#Firriatopills #100daysgrapeharvest
Vendemmia Grillo Spumante Saint Germain
10.08.2017
Eccoci a Borgo Guarini per vendemmiare il Grillo che diventerà lo spumante Saint Germain! Il Grillo per la spumantizzazione viene vendemmiato anticipatamente per conservare la sua dotazione aromatica per donarvi uno spumante fresco e ammaliante.
Here we are in the Borgo Guarini estate for Grillo grape harvest which will become Saint Germain. Grillo grapes destined to sparkling method are early collected to keep its aromatic features so as to give you a seducing and fresh spumante
#Firriatopills #100daysgraoeharvest
La vendemmia dello Zibibbo da appassimento per l'Ecrù
30.08.2017
È arrivato il momento della vendemmia dello zibibbo che andrà in appassimento per dar alla luce il nostro splendido Ecrù #Vendemmia2017
The time has come for Zibibbo grape harvest, destined to dry on the sun to bear us our extraordinary Ecrù #Frapeharvest2017
La Vendemmia del Syrah del Santagostino
07.09.2017
Siamo a Baglio Soria, nell'agro di Trapani, ed è arrivato il momento di vendemmiare il Syrah del Santagostino rosso.
We are in the Baglio Sorìa Estate, in the Trapani countryside. The time has come to harvest Syrah grapes for Santagostino rosso.
Il metodo dell'Infusione
31.10.2017
È tempo di passito, è tempo d’infusione.
It is the time for passito, it is the time for the infusion!
Places

Green pruning is not a single intervention but a complex of practices that the...

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